İngilizce

"Bir çocuk yetişir, dünya değişir" ilkesiyle hareket eden okulumuz, küçük yaştaki öğrencilerimizin her alanda olduğu gibi yabancı dil öğrenimindeki motivasyonlarını canlı tutar ve dil öğrenimindeki gerekli olan dört beceriyi (okuma, yazma, dinleme, konuşma)  kazandırmak amacıyla öğrencilerimize en uygun eğitim ortamını sunarak, ileriki okul yaşamı olgunluğuna ulaşmalarını sağlar.
Öğrencilerimizin erken yaşta almış oldukları İngilizce eğitimi, onlara kültürler arası farklılıkları ve benzerlikleri daha kolay bir şekilde gözlemleme fırsatını yakalamayı sağlamakta ve değişik kültürlere saygı duyma özelliklerini kazandırmaktadır. Böylece diller arası karşılaştırmalar yaparak kendi kültürel özelliklerini daha iyi tanımaktadırlar.
Öğrencilerimiz, İngilizceyi öğrenilecek bir ders değil, edinilmesi gereken çok önemli bir iletişim aracı olarak içselleştirmektedir. Yabancı ve Türk İngilizce öğretmenlerimiz ortak planlama yaparak, ders içi etkinlikler oluşturmaktadır. Yapılan etkinliklerin çeşitliliği, öğrencilerin yabancı dili doğal bir şekilde benimsemelerini sağlamaktadır. Ders esnasında kullanılan yabancı kaynaklar ile birlikte İngilizce dersinde yapılan etkinlikler,  yabancı dili bir  bütün olarak algılamalarına olanak tanırken tıpkı anadilde olduğu gibi doğal bir şekilde gelişmesine fırsat yaratmaktadır.

Anaokulu İngilizce eğitim programımızın amacı, öğrencilerimizin öğretim hayatları boyunca devam edecek olan dil öğreniminde sağlam bir temel oluşturmaktır.