Genel Müdürün Mesajı

Saygıdeğer Veliler,

Eğitim dünyasına yepyeni bir soluk getirmek amacıyla, aynı heyecanı taşıyan idealist kişiler tarafından kurulan Büyük Çamlıca Kolejinde bizler hem öğretmenlerimizin hem de öğrencilerimizin okula gelmekten mutluluk duymalarını, bu sayede nitelikli bir öğrenme topluluğu oluşturmalarını, öğrenmeye, üretmeye ve sorgulamaya açık bireyler olarak yetişmelerine yardımcı olmayı hedefliyoruz.
        Bilgiye ulaşmanın son derece kolay olduğu bu teknoloji çağında, öğrencilere bilgiyi yüklemek yerine, onlara yaşam becerileri kazandırmanın önemli olduğuna inanıyoruz.

Özel Ferah Büyük Çamlıca Koleji olarak siz kıymetli velilerimizin yıllar içerisinde verdiği yüksek takdir sorumluluğuyla 17 yıldır büyük bir özveri ve istekle çalışmaktayız. Velilerimizle kurduğumuz bu güven, sevgi, motivasyon ve başarı bizi sonraki bir eğitim-öğretim yılına daha yenilikçi ve inovatif olarak hazırlamaktadır. Öğrencilerimiz için her zaman en iyisini istiyor, uzman kadromuz, kurumsal kültürümüz ve etkili çalışma yöntemlerimizle yolumuza efektif bir şekilde devam ediyoruz. Büyük Çamlıca Koleji olarak öncelikli amacımız çocuklarımızın mutlu olarak gelebileceği, akademik başarılarına odaklanabilecekleri, görev ve sorumluluklarını tamamladıktan sonra ilgi alanına göre çeşitli aktivitelerden faydalanabilecekleri ve kendilerini evlerindeymiş gibi hissedebilecekleri rahat bir eğitim ortamı sunmaktır. ‘’Sevginin, ilginin, takibin ve motivasyonun olduğu yerde ancak başarı filizlenir.’’ ilkesiyle hareket ederek, öğrencilerimizin gelişen dünyaya açık, kendini tanıyan, sorumluluk sahibi, akademik ve sosyal yönü güçlü, insan haklarına saygılı, 21.yüzyıl eğitim felsefesinin tüm gereksinimlerine sahip bireyler olarak yetişmeleri en büyük ilkemizdir.