ÇAMLICA KOLEJİ

Mustafa AYDIN

Büyük Çamlıca Koleji Kampüs Müdürü

[email protected]

1983 yılında Çorum´da dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Çorum´da tamamladıktan sonra, Boğaziçi Üniversitesi Matematik Öğretmenliği bölümünü bitirdi. Uzun yıllar ülkemizin önde gelen eğitim kurumlarında Öğretmen, Bölüm Başkanı, Eğitim Koordinatörü ve Müdür Yardımcısı olarak çalıştıktan sonra 2020-2021 Eğitim-Öğretim döneminde kurumumuzda Kampüs Müdürü olarak göreve başlamıştır.

Tuğba ÖZPİNECİ

Ortaokul Eğitim Direktörü

1985 yılında Ankara’ da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2003 yılında Çamlıca Kız Lisesinden mezun oldu. Daha sonra Dumlupınar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümünü bitirdi. 2008 yılında Dumlupınar Üniversitesinde pedagojik formasyon eğitimini tamamladı. Farklı kurumlarda ve okulumuzda Fen Bilimleri Öğretmenliği, Sayısal Dersler Zümre Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. Kurumumuzda Ortaokul Eğitim Direktörü olarak görevine devam etmektedir.

Filiz TAŞCI

İlkokul Eğitim Direktörü

1974 yılında İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenim hayatını İstanbul da tamamladı. Daha sonra 1996´da Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği ve Spor Yüksekokulunu bitirdi. 2017-2019 yılları arasında Yüksek Lisansını İstanbul Gelişim Üniversitesi- Sağlık Bilimleri Enstitüsü-Spor Yöneticiliği Tezli Lisans Programını tamamladı. Çeşitli kurumlarda öğretmenlik, bölüm başkanlığı, müdür yardımcılığı ve müdürlük görevlerinde bulunmuştur. Kurumumuzda İlkokul Eğitim Direktörü olarak görevine devam etmektedir.