Hakkımızda

Özel Ferah Büyük Çamlıca Eğitim Kurumları, 2005 yılında YES Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yüksel Ekşi tarafından İstanbul’un en güzel yedi tepesinden biri olan “Çamlıca Tepesi’nde” bir “sosyal sorumluluk projesi” olarak eğitim hayatına başlamıştır. Kurulduğu günden itibaren “geçmişten geleceğe açılan kapı” olma özelliğini her geçen gün daha da büyüten kurumumuz, sürekli gelişen yapısı, eğitim camiasına getirdiği yepyeni bir hava ve taraflı-tarafsız tüm velilerin takdirini kazanan eğitim anlayışıyla, öğrenci, veli ve öğretmenlerine ayrıcalıklı bir dünya sunmaktadır.

Fiziki Yapı

3100 metrekarelik arsa üzerine kurulu okulumuzda, 8000 metrekarelik yerleşim alanı ve 3 ayrı bahçesi ile öğrencilerimize akademik ve sosyal gelişimleri için tüm olanakları sunuyoruz.
Ortak kapalı alanlarda derslikler, atölyeler, zümre odaları, yemekhane, 400 kişilik konferans salonu, kütüphane, fizik laboratuvarı, kimya laboratuvarı, fen bilimleri laboratuvarı, satranç sınıfı, değerler eğitimi sınıfı, kantin ve kapalı spor salonu bulunmaktadır.
Açık alanlarda, futbol sahası, voleybol sahası, ilkokul, ortaokul, anaokulu ve lise öğrencilerinin ayrı ayrı kullanabilecekleri çok amaçlı bahçeler bulunuyor.

Okulumuz Birikim Eğitim Kurumlarına işletmesi verilmiştir.