Sıkça Sorulan Sorular

Web sitemiz ve sosyal medya hesaplarımızı takip edip, tanıtım filmimizi izleyebilirsiniz. Tanıtım filmi ve tanıtım broşürü için lütfen tıklayınız.

Okul ücretlerinizi öğrenebilir miyim?

Okul ücretlerimiz okulumuzun web sitesindeki kayıt bilgeri bölümünde yer almaktadır. Detaylar için tıklayınız.

Ana sınıfına kayıt yaptırmak istiyoruz. Kayıt şartlarınızı öğrenebilir miyim?

Ana sınıfı seviyesindeki öğrencilerinizin rehberlik birimimizle yapacakları mülakat sonucuna göre kayıtlarını alıyoruz. Konuyla ilgili ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayınız.

İlkokul sınıflarına kayıt, şartlar ve tarihler konusunda bilgi verebilir misiniz?

Okulumuz ilkokulda 1. 2. ve 3.sınıflarımıza açık kontenjan olduğu takdirde mülakatla öğrenci alımı yapmaktadır. 4.sınıflarımıza kaydolmak isteyen velilerimizin öğrencilerine ise test sınavı uygulanmakta olup, öğrencilerin bu sınavda gösterecekleri başarıya göre kayıtları yapılmaktadır.

Ortaokula geçişlerde herhangi bir ekstra fiyat farkı ödeyecek miyim?

Hayır. İlkokulumuzdan mezun olan öğrencilerimize, ortaokula geçişlerinde kademe fark ücreti almamaktayız.

Ortaokul ara sınıflarınıza yeni kayıt kriterleriniz nelerdir?

6.,7. ve 8.sınıflarımıza yeni kaydolmak isteyen velilerin öğrencileri uygulanacak test sınavı sonucuna göre okulumuza kaydedilmektedir.

Liseye geçişlerde herhangi bir ekstra fiyat farkı ödeyecek miyim?

Hayır. Ortaokulumuzdan mezun olan öğrencilerimize, liseye geçişlerinde okulumuzun lisesini tercih etmeleri durumunda kademe fark ücreti almamaktayız.