Kayıt Yenileme

Kayıt işlemi için öğrenci velisinin (anne veya baba) bizzat başvurması gerekir.
Peşin ödeme seçilmişse indirimli ücretin tamamının kredi kartı ile okulumuz muhasebe birimine veya aşağıda bilgileri bulunan hesaba yatırılması gerekmektedir. Banka hesabına yatıran veliler, dekont fotokopisini okulumuz muhasebe servisine ibraz edip “Kayıt Formunu’’ imzalayarak kayıt işlemini gerçekleştirmiş sayılacaklardır.
Taksitle ödeme seçilmişse  kayıt ücretinin ilk ödemesinin kredi kartı ile okulumuz muhasebe birimine veya aşağıda bilgileri bulunan hesaba yatırılması yeterli olacaktır.

Alıcı:
Türkiye Finans Katılım Bankası
Şube Kodu: Altunizade 218
Hesap No: 218 1012-2
IBAN: TR42 0020 6001 4702 1801 1200 02

Banka ödemelerinde mutlaka öğrenci adı soyadı ve sınıfı bilgisi yer almalıdır. Ödemelerde çek ve döviz kabul edilmemektedir.

Kayıt İçin Dikkat Edilmesi Gereken Önemli Hususlar
  • Önceki dönem eğitim-öğretim ücreti borçları kapatılmayan öğrencilerin kayıtları yenilenmez. Önceki dönem banka borçlarının kayıt için okula gelmeden önce kapatılması gerekmektedir.
  • Kayıt yenileme tarihlerinin uzatılmaması esastır. Duyurulan kayıt süreleri sona erdikten sonra açık kontenjanlara dışarıdan öğrenci alınacağından, süresi içinde kayıtlarını yenilemeyen ara sınıf öğrencilerimiz kayıt yaptırma haklarını kaybedeceklerdir. Şayet müracaat ettikleri tarihte kontenjan henüz dolmamışsa aylık % 5 gecikme zammı ödemek suretiyle kayıt yenileyebileceklerdir.
  • Kesin kayıtlardan sonra açık kontenjanı tamamlamak için yapılan kayıtlarda, kayıt yapılan tarihe kadar olan peşinat ve taksitler kayıt esnasında tahsil edilir.
  • Süreçte yoğunluk yaşamamanız adına kayıt işlemlerinizi son günlere bırakmamanızı önemle rica ederiz.

Ücret İadesi / Yasal Mevzuat Gereğince:

• Okullarımıza dışarıdan yeni kaydı yaptırılmış öğrencilerden (Anaokulu 5 yaş grubundan 6 yaş grubuna, 6 yaş grubundan İlköğretim okulu 1. sınıfına, İlkokul 4. sınıftan Ortaokul 5. sınıfa, Ortaokul 8. sınıfından Lise 1. sınıfa kaydı yaptırılacak mevcut öğrencilerimizin kayıtları dahil) öğretim yılı başlamadan ayrılanlara yıllık ücretin % 10’u dışındaki kısmı iade edilir. Öğretim yılı başladıktan sonra ayrılanlara yıllık ücretin % 10’u ile öğrenim gördüğü günlere göre hesaplanan miktarın dışındaki kısmı iade edilir.
  • Yukarıda belirtilen öğrencilerimizin dışında, okullarımızda öğrenim görmekte olan ve süresi içinde kayıtları yenilenen öğrencilerimizin kayıtları herhangi bir sebepten dolayı okullar açılmadan geri alınır ise yatırılmış bulunan okul eğitim-öğretim ücreti, kesinti yapılmaksızın iade edilir. Öğretim yılı başladıktan sonra ayrılanlara ödenmiş ücretin öğrenim gördüğü günlere göre hesaplanan miktarın dışındaki kısmı iade edilir.
  • İadeler için faturaların Muhasebe Servisi’ne ibraz edilmesi şarttır.