ÇAMLICA KOLEJİ

Kayıt Bilgileri

Okulumuz, yeni kaydolacak öğrencilere yönelik ana sınıfı, 1., 2. ve 3.sınıflarda mülakatla, diğer tüm kademelerde ise uygulanacak test sınavı sonucuna göre kayıt almaktadır. Mülakat veya sınav sonucu olumlu bulunan aday öğrencilerimizin velileri aranarak okula davet edilir ve kayıt işlemleri için gerekli bilgilendirmeler yapılarak işlemleri başlatılır.

Avantajlı Fiyat Kampanyamız Devam Ediyor...

Erken Kayıt indirimi :

% 30

Kardeş indirimi :

% 5

Peşin indirim :

% 5

Peşin Ödeme İndirimi (Öğrencilerimiz için)
  • Öğrencilerimizin kayıt yenileme son tarihlerine kadar yapılan kayıt yenilemelerinde eğitim-öğretim ücretinin tamamının peşin ödenmesi halinde %5 indirim yapılır.

Peşin Ödeme İndirimi

Okulumuza gelen yeni kayıtlarda, kayıt sırasında eğitim-öğretim ücretinin tamamının peşin ödenmesi halinde %5 indirim yapılır.

Taksitli Ödeme
  • 1 peşin 9 taksit (Temmuz, Ağustos, Eylül, Ekim, Kasım, Aralık, Ocak, Şubat, Mart)
  • Taksitler için son ödeme her ayın 20’sidir. Ödeme tarih ve seçeneklerinde bireysel değişiklik yapılmaz.

Kardeş İndirimi

Aynı öğretim yılında okullarımızda öğretim gören kardeşlere, eğitim-öğretim ücretinde indirim uygulanır.
Kardeş indirimi; ikinci kardeşe % 5 oranında yapılır.
Kardeşlerden birisinin burs alması halinde, kardeş indirimi uygulanmaz.

Kayıt Ücreti Ödeme İşlemleri

• Kayıt işlemi için öğrenci velisinin (anne veya babasının) bizzat başvurması gerekir.
  • Peşin ödeme seçilmişse indirimli ücretin tamamının kredi kartı ile okulumuz muhasebe birimine veya aşağıda bilgileri bulunan hesaba yatırılması gerekmektedir. Banka hesabına yatıran veliler, dekont     fotokopisini okulumuz muhasebe servisine ibraz edip “Kayıt Formu”nu imzalayarak kayıt işlemini gerçekleştirmiş sayılacaklardır.
  • Taksitle ödeme seçilmişse  kayıt ücretinin ilk ödemesinin kredi kartı ile okulumuz muhasebe birimine veya aşağıda bilgileri bulunan hesaba yatırılması yeterli olacaktır.

Alıcı:
    Türkiye Finans Katılım Bankası
    Şube Kodu: Altunizade 218
    Hesap No: 218 1012-2
    IBAN: TR42 0020 6001 4702 1801 1200 02

• Banka ödemelerinde mutlaka öğrenci adı soyadı ve sınıfı bilgisi yer almalıdır. Ödemelerde çek ve döviz kabul edilmemektedir.

Kayıt İçin Dikkat Edilmesi Gereken Önemli Hususlar

• Önceki dönem eğitim-öğretim ücreti borçları kapatılmayan öğrencilerin kayıtları yenilenmez.Önceki dönem banka borçlarının kayıt için okula gelmeden önce kapatılması gerekmektedir.
  • Kayıt Yenileme tarihlerinin uzatılmaması esastır. Duyurulan kayıt süreleri sona erdikten sonra açık kontenjanlara dışarıdan öğrenci alınacağından, süresi içinde kayıtlarını yenilemeyen ara sınıf öğrencilerimiz kayıt yaptırma haklarını kaybedeceklerdir. Şayet müracaat ettikleri tarihte kontenjan henüz dolmamışsa, aylık % 5 gecikme zammı ödemek suretiyle kayıt yenileyebileceklerdir.
  • Kesin kayıtlardan sonra açık kontenjanı tamamlamak için yapılan kayıtlarda, kayıt yapılan tarihe kadar olan peşinat ve taksitler kayıt esnasında tahsil edilir.
  • Süreçte yoğunluk yaşamamanız adına kayıt işlemlerinizi son günlere bırakmamanızı önemle rica ederiz.

Ücret İadesi / Yasal Mevzuat Gereğince:
  • Okullarımıza kayıt yaptırmış öğrencilerden (Anaokulu 5 yaş grubundan 6 yaş grubuna, 6 yaş grubundan İlköğretim okulu 1. sınıfına, İlkokul 4. sınıftan Ortaokul 5. sınıfa, Ortaokul 8. sınıfından Lise 1. sınıfa kaydı yaptırılacak mevcut öğrencilerimizin kayıtları dahil), öğretim yılı başlamadan ayrılanlara yıllık ücretin % 10’u dışındaki kısmı iade edilir. Öğretim yılı başladıktan sonra ayrılanlara yıllık ücretin % 10’u ile öğrenim gördüğü günlere göre hesaplanan miktarın dışındaki kısmı iade edilir.
  • İadeler için, faturaların Muhasebe Servisi’ne ibraz edilmesi şarttır.