Yemek Hizmetleri

Yemek hizmeti TEMAŞ tarafından sağlanmaktadır. Sektöründe lider TEMAŞ, eğitim sektöründeki toplu yemek hizmeti konusundaki uzmanlık ve deneyimini okulumuzda en kaliteli seviyede sunmaktadır.

Öğrencilerin hem fiziksel hem zihinsel büyüme ve gelişimleri için en önemli faktör sağlıklı ve dengeli beslenmedir. Özellikle okul çağı ve ergenlik dönemlerinde kazanılan beslenme alışkanlıkları bir ömür boyu sürmektedir. Bu sebeple okullarda öğrencilere yeterli ve dengeli beslenmenin önemi vurgulanmalı ve bu yönde gerekli olanaklar sağlanmalıdır. Gıda Mühendisleri ile yapılan çalışmalar sonucunda oluşturulan aylık menüler web sayfamızda velilerimiz ile paylaşılmaktadır.

Yemek servisinde hijyene son derece dikkat edilerek porselen tabaklar kullanılmaktadır. Bulaşık makinelerinde yıkanmış çatal, bıçak vb. küçük ekipmanlar otomatik makinelerde el değmeden ve doğal malzemeler yardımıyla kurulanmakta parlatılarak servise sunulmaktadır.
Mutfak ve çalışan personeller hijyen açısından iç ve dış denetimciler tarafından düzenli olarak denetlenmektedir. Ayrıca her zaman okul yönetimi tarafından da denetlenmektedir. Mutfakta temizlik ve dezenfeksiyon işlemlerinde kullanılan maddeler onay görmüş firmalardan seçilir.  Günlük dezenfeksiyon işlemleri düzenli olarak kayıt altına alınır.